Fluff!

Fluff är väl ändå helt fantastiskt? Det kan göras med sååå många olika smaker och är så enkelt att göra. Det går knappt att misslyckas! 

Fluff med choklad:

180g choklad 
3dl grädde

Häll grädden i en kastrull och dela eller hacka chokladen och lägg i. Smält sedan chokladen i grädden på låg värme för det får absolut INTE koka! Jag brukar ha min spisplatta på 2-3 (av 12) och rör om emellanåt så det smälter jämt och fint. 
När allt har smält häller jag upp det i en annan skål och ställer in i kylen i ungefär 6 timmar (kan utan problem stå längre och har även funkat efter 4 timmar)
Därefter vispar jag det bara som en vanlig grädde till önskad konsistens! 

Vill man göra fluff med någon form av godis så använder man bara 60g godis. 

De smaker jag provat hittils är: 

Dumle
Geisha
Kinderägg
Ahlgrensbilar
Marabou mjölkchoklad
Mars
Nutella
Vitchoklad



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0